Филтриране по

Размер

Размер

Цвят

Цвят

Марка

Марка

Луксозни еротични модели

Бански от две части

Бански от две части

Налични са 40 продукта.

Показани са 1-40 от общо 364 артикул(а)

Активни филтри

Бански костюм от две части Gwinner Giana

78,99 лв.

Бански костюм Gwinner Giana от колекцията Wellness & Beach е едновременно комфортен и красив. Сутиенът се връзва около шията. Има подвижни подплънки, които могат да се свалят. Бикините са с връзки отстрани. Изработен от най-висококачествените италиански материи и е изключително устойчив на хлор и UV лъчи.

Съставки: 80% полиамид 20% еластан.

Бански костюм от две части Gwinner Kira

98,99 лв.

Бански костюм от две части Gwinner Kira, изработен от италиански, висококачествен плат. Бързосъхнеща материя, устойчива на слънчева светлина. Има подплатени чашки и регулируеми презрамки. Бикините са с по-висока талия и скриват малките несъвършенства.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Бански костюм от две части Gwinner Debbie

85,99 лв.

Бански костюм Gwinner Debbie от две части. Горната част има подплатени чашки с допълнителни подплънки. Перфектно събира гърдите и ги оформя. Закопчава се на гърба с катарама. Регулируеми презрамки. Изработен от италиански, висококачествен плат Carvico. Бързо съхнещ бански костюм, устойчив на слънчева светлина.

Съставки: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-403-12

56,99 лв.

Дамски бански Marko M-403-12 от две части, в оранжев цвят. Има подплатени, триъгълни чашки. Връзва се на тила и гърба, което позволява да се регулира според нуждите. Банският е направен от италиански, висококачествен плат Carvico Tesutti Бързосъхнещ и устойчив на слънчева светлина. Има привличащи погледа бикини с интересен дизйан.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-403-6

56,99 лв.

Дамски бански Marko M-403-6 от две части, в цвят мока. Има подплатени, триъгълни чашки. Връзва се на тила и гърба, което позволява да се регулира според нуждите. Банският е направен от италиански, висококачествен плат Carvico Tesutti Бързосъхнещ и устойчив на слънчева светлина. Има привличащи погледа бикини с интересен дизйан.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-403-5

56,99 лв.

Дамски бански Marko M-403-5 от две части, в цвят корал. Има подплатени, триъгълни чашки. Връзва се на тила и гърба, което позволява да се регулира според нуждите. Банският е направен от италиански, висококачествен плат Carvico Tesutti. Бързосъхнещ и устойчив на слънчева светлина. Има привличащи погледа бикини с интересен дизйан.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-403-10

56,99 лв.

Дамски бански Marko M-403-10 от две части в комбинация от класическо бяло и черно. Има подплатени, триъгълни чашки. Връзва се на тила и гърба, което позволява да се регулира според нуждите. Банският е направен от италиански, висококачествен плат Carvico Tesutti. Бързосъхнещ и устойчив на слънчева светлина. Има привличащи погледа бикини с интересен дизйан.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-403-8

56,99 лв.

Дамски бански Marko M-403-8 от две части в бледорозов цвят с цветни бикини. Има подплатени, триъгълни чашки. Връзва се на тила и гърба, което позволява да се регулира според нуждите. Банският е направен от италиански, висококачествен плат Carvico Tesutti Бързосъхнещ и устойчив на слънчева светлина. Има привличащи погледа бикини с интересен дизйан.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-403-9

56,99 лв.

Дамски бански костюм Marko M-403-9 от две части в цвят ягода. Има подплатени, триъгълни чашки. Връзва се на тила и гърба, което позволява да се регулира според нуждите. Банският е направен от италиански, висококачествен плат Carvico Tesutti Бързосъхнещ и устойчив на слънчева светлина. Има привличащи погледа бикини с интересен дизйан.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-403-2

56,99 лв.

Дамски бански костюм Marko M-403-2 от две части в розов цвят. Има подплатени, триъгълни чашки. Връзва се на тила и гърба, което позволява да се регулира според нуждите. Банският е направен от италиански, висококачествен плат Carvico Tesutti Бързосъхнещ и устойчив на слънчева светлина. Има привличащи погледа бикини с интересен дизйан.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-403-7

48,99 лв.

Дамски бански Marko M-403-7 от две части, в жълт цвят. Има подплатени, триъгълни чашки. Връзва се на тила и гърба, което позволява да се регулира според нуждите. Банският е направен от италиански, висококачествен плат Carvico Tesutti. Бързосъхнещ и устойчив на слънчева светлина. Има привличащи погледа бикини с интересен дизйан.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-403-14

56,99 лв.

Дамски бански Marko M-403-14 от две части, в розов цвят. Има подплатени, триъгълни чашки. Връзва се на тила и гърба, което позволява да се регулира според нуждите. Банският е направен от италиански, висококачествен плат Carvico Tesutti. Бързосъхнещ и устойчив на слънчева светлина. Има привличащи погледа бикини с интересен дизйан.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-403-1

56,99 лв.

Дамски бански Marko M-403-1 от две части, в оранжев цвят. Има подплатени, триъгълни чашки. Връзва се на тила и гърба, което позволява да се регулира според нуждите. Банският е направен от италиански, висококачествен плат Carvico Tesutti. Бързосъхнещ и устойчив на слънчева светлина. Има привличащи погледа бикини с интересен дизйан.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-403-13

56,99 лв.

Дамски бански Marko M-403-13 от две части, в цвят фукасия. Има подплатени, триъгълни чашки. Връзва се на тила и гърба, което позволява да се регулира според нуждите. Банският е направен от италиански, висококачествен плат Carvico Tesutti Бързосъхнещ и устойчив на слънчева светлина. Има привличащи погледа бикини с интересен дизйан.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-514-2

67,99 лв.

Интересен бански костюм Marko M-514-2 от две части. Изработен от италианска материя с пейзажен десен. Бикините се различават значително от класическите. Имат по-висока талия и изглеждат елегантно и женствено. Сутиенът е с чашки направени от специална пяна, които добре събират и оформят гърдите. Подплънките са вградени и не могат да се свалят.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-490-1

70,99 лв.

Дамски бански костюм Marko M-490-1 в цвят шамфъстък, покрит с мрежеста материя. Сутиенът има подплатени чашки и закопчаване с катарама. Презрамките са с регулируема дължина и не могат да се свалят. Банският е направен от италианска, еластична материя.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-490-6

70,99 лв.

Дамски бански костюм Marko M-490-6 в цвят праскова, покрит с мрежеста материя. Сутиенът има подплатени чашки и закопчаване с катарама. Презрамките са с регулируема дължина и не могат да се свалят. Банският е направен от италианска, еластична материя.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-490-7

70,99 лв.

Дамски бански костюм Marko M-490-7 в син цвят, покрит с мрежеста материя. Сутиенът има подплатени чашки и закопчаване с катарама. Презрамките са с регулируема дължина и не могат да се свалят. Банският е направен от италианска, еластична материя.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-377-8

42,99 лв.

Дамски бански костюм Marko M-377-8 в комбинация от свежи, ваканционни цветове. Изработен от висококачествена бързосъхнеща материя, устойчива на слънчева светлина. Горнището е тип бриджитка с повдигащ ефект, което го прави идеален за малък и среден бюст. Включва удобни цветни бикини с едноцветен гръб в тъмносиньо. Прерзамките са регулируеми и не могат да се свалят.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-377-9

42,99 лв.

Дамски бански костюм Marko M-377-9 в комбинация от свежи, ваканционни цветове. Изработен от висококачествена бързосъхнеща материя, устойчива на слънчева светлина. Горнището е тип бриджитка с повдигащ ефект, което го прави идеален за малък и среден бюст. Прерзамките са регулируеми и не могат да се свалят.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-377-4

42,99 лв.

Дамски бански костюм Marko M-377-4 в комбинация от свежи, ваканционни цветове. Изработен от висококачествена бързосъхнеща материя, устойчива на слънчева светлина. Горнището е тип бриджитка с повдигащ ефект, което го прави идеален за малък и среден бюст. Прерзамките са регулируеми и не могат да се свалят.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-377-5

42,99 лв.

Дамски бански костюм Marko M-377-5 с цветен десен, направен от висококачествена бързосъхнеща материя. Моделът е устойчив на слънчева светлина и не избледнява. Горнището е тип бриджитка с повдигащ ефект, което го прави идеален за малък и среден бюст. Прерзамките са регулируеми и не могат да се свалят.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-377-1

42,99 лв.

Дамски бански костюм Marko M-377-1 с цветен десен, направен от висококачествена бързосъхнеща материя. Моделът е устойчив на слънчева светлина и не избледнява. Горнището е тип бриджитка с повдигащ ефект, което го прави идеален за малък и среден бюст. Прерзамките са регулируеми и не могат да се свалят.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-474-4

70,99 лв.

Много интересен дамски бански Marko M-474-4 във виолетови тонове. Чашките са с ефектен десен привличащ вниманието. Благодарение на вградените Push-Up подплънки много добре повдигат бюста. Прерзамките са с регулируема дължина, а коланчето се връзва на гърба. Долната част се състои от удобни бикини с връзки отстрани.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-478-2

67,99 лв.

Дамски бански костюм Marko M-478-2 в бял цвят. Сутиенът има формата на модерен топ, покрит с мрежеста материя. Има подплатени чашки, които много добре оформят бюста. Долната част се състои от бикини с връзки отстрани.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-377-3

42,99 лв.

Дамски бански костюм Marko M-377-3 в красиви цветове, направен от висококачествен италиански плат. Бързосъхнещ бански, устойчив на слънчева светлина (не избледнява). Сутиенът тип бриджитка има ефект "push up", което го прави идеален за малък и среден бюст.Прерзамките могат да се свалят.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-474-1

70,99 лв.

Много интересен дамски бански Marko M-474-1 в сини тонове. Чашките са с ефектен десен привличащ вниманието. Благодарение на вградените Push-Up подплънки много добре повдигат бюста. Прерзамките са с регулируема дължина, а коланчето се връзва на гърба. Долната част се състои от удобни бикини с връзки отстрани.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-454-1

38,99 лв.

Съблазнителен бански костюм Marko M-454-1 от две части в розов цвят. Направен от италианаската материя Carvico Fabrics. Има подплатени чашки с Push-Up подплънки, които са вградени и не могат да се свалят. Те събират, повдигат и оптически увеличават бюста. В горната част декорирани с еластични ивици. Прерзамките са регулируеми. Включва секси бикини тип бразилиана с връзки отстрани.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-478-1

67,99 лв.

Дамски бански костюм Marko M-478-1 в тъмносин цвят. Сутиенът има формата на модерен топ, покрит с мрежеста материя. Има подплатени чашки, които много добре оформят бюста. Долната част се състои от бикини с връзки отстрани.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-377-11

42,99 лв.

Дамски бански костюм Marko M-377-11 в красиви цветове, направен от висококачествен италиански плат. Бързосъхнещ бански, устойчив на слънчева светлина (не избледнява). Сутиенът тип бриджитка има ефект "push up", което го прави идеален за малък и среден бюст.Прерзамките могат да се свалят.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-474-3

70,99 лв.

Много интересен дамски бански Marko M-474-3 в комбинация от оранжево и черно. Чашките са с ефектен десен привличащ вниманието. Благодарение на вградените Push-Up подплънки много добре повдигат бюста. Прерзамките са с регулируема дължина, а коланчето се връзва на гърба. Долната част се състои от удобни бикини с връзки отстрани.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-478-6

67,99 лв.

Дамски бански костюм Marko M-478-6 в цвят мока. Сутиенът има формата на модерен топ, покрит с мрежеста материя. Има подплатени чашки, които много добре оформят бюста. Долната част се състои от бикини с връзки отстрани.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански цвят корал Marko M-484-3

56,99 лв.

Интригуващ, много модерен бански Marko M-484-3 в цвят корал, идеално подчертаващ тена. Сутиенът е декориран с двойни ленти в горната част, които го отличават от останалите модели. Push-Up чашките оптически увеличават бюста. Включва неустоими бикини тип бразилиана с цветни връзки отстрани.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-377-12

57,99 лв.

Дамски бански костюм Marko M-377-12 в красиви цветове, направен от висококачествен италиански плат. Бързосъхнещ бански, устойчив на слънчева светлина (не избледнява). Сутиенът тип бриджитка има ефект "push up", което го прави идеален за малък и среден бюст.Прерзамките могат да се свалят.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-474-2

70,99 лв.

Много интересен дамски бански Marko M-474-2 в морско зелен цвят. Чашките са с ефектен десен привличащ вниманието. Благодарение на вградените Push-Up подплънки много добре повдигат бюста. Прерзамките са с регулируема дължина, а коланчето се връзва на гърба. Долната част се състои от удобни бикини с връзки отстрани.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-478-3

67,99 лв.

Дамски бански костюм Marko M-478-3 в черен цвят. Сутиенът има формата на модерен топ, покрит с мрежеста материя. Има подплатени чашки, които много добре оформят бюста. Долната част се състои от бикини с връзки отстрани.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Син бански костюм Marko M-484-1

56,99 лв.

Интригуващ, много модерен бански Marko M-484-1 в прекрасен син цвят подчертаващ тена. Сутиенът е декориран с двойни ленти в горната част, които го отличават от останалите модели. Push-Up чашките оптически увеличават бюста. Включва неустоими бикини тип бразилиана с цветни връзки отстрани.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-377-10

42,99 лв.

Дамски бански костюм Marko M-377-10 в красиви цветове, направен от висококачествен италиански плат. Бързосъхнещ бански, устойчив на слънчева светлина (не избледнява). Сутиенът тип бриджитка има ефект "push up", което го прави идеален за малък и среден бюст.Прерзамките могат да се свалят.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-490-2

70,99 лв.

Дамски бански костюм Marko M-490-2 в зелен цвят, покрит с мрежеста материя. Сутиенът има подплатени чашки и закопчаване с катарама. Презрамките са с регулируема дължина и не могат да се свалят. Банският е направен от италианска, еластична материя.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.

Дамски бански костюм Marko M-478-5

67,99 лв.

Дамски бански костюм Marko M-478-5 в син цвят. Сутиенът има формата на модерен топ, покрит с мрежеста материя. Има подплатени чашки, които много добре оформят бюста. Долната част се състои от бикини с връзки отстрани.

Състав: 80% полиамид, 20% еластан.