Коригиращо бельо

Коригиращо бельо

Активни филтри

Коригиращи бикини Eldar Coco

33,99 лв.

Бикини с висока талия Eldar Coco, които стягат и коригират фигурата. Направени от висококачествен микрофибър. Крачолите и гърбът завършват с впечатляваща дантела. Съдържанието на еластан (15%) гарантира перфектно прилягане към фигурата. Отгоре завършват със силикон, който предотвратява движението на бельото.

Коригиращи бикини Eldar Vella

42,99 лв.

Бикини Eldar Vella, които стягат и коригират фигурата. Ушити от висококачествен микрофибър. Коланът и крачолите завършват с впечатляваща дантела. Съдържанието на еластан (17%) гарантира перфектно прилягане към фигурата. Отгоре завършват със силикон, който предотвратява смъкването.

Оформящо боди Mitex Softly

46,99 лв.

Дамско боди Mitex Softly коригиращо корема и задните части. Има тесни презрамки с регулируема дължина. В горната част не покрива бюста. Има удобно закопчаване на дъното. Перфектен модел за носене под рокли. Предлага се в черно и бежово.

Коригиращи бикини Mitex Daily

28,99 лв.

Черни, елегантни бикини Mitex Daily моделиращи линията на корема, бедрата и талията. Завършени с черна панделка. Благодарение на уникалната кройка те повдигат и оформят дупето. Те са идеални за ежедневно носене.

Коригиращи бикини Mitex Elite II

27,99 лв.

Безшевни коригиращи бикини Mitex Elite II, които оформят корема и задните части. Те не се открояват под дрехите и са изключително приятни на допир. Изработени от "дишаща" материя.

Коригиращи бикини Mitex Elite IV

22,99 лв.

Много високи, безшевни коригиращи бикини Mitex Elite IV. Te идеално прилепват по тялото, много добре оформят линията на талията и изравняват корема. Предлагат се в бял и черен цвят.

Макси коригиращи бикини Mitex Iga 3-5XL

22,99 лв.

Оформящи бикини с висока талия Mitex Iga Iintense направени от стабилен, полиамиден трикотаж. Той оформя колан за коригиране на корема и талията. Долната част е изработена от мек памук с добавка на ликра. Моделът е наличен в бяло, черно и бежово.

Моделът се предлага в големи размери 3-5XL.

Състав: 70% памук, 20% полиамид, 10% еластан.

Макси коригиращи бикини Mitex Iga 6-9XL

26,99 лв.

Оформящи бикини с висока талия Mitex Iga Iintense направени от стабилен, полиамиден трикотаж. Той оформя колан за коригиране на корема и талията. Долната част е изработена от мек памук с добавка на ликра.

Моделът се предлага в големи размери 6-9XL.

Състав: 70% памук, 20% полиамид, 10% еластан.

Оформящи бикини с висока талия Mitex Iga Iintense

38,99 лв.

Оформящи бикини с висока талия Mitex Iga Iintense направени от стегнат, полиамиден трикотаж. Той оформя колан за коригиране на корема и бедрата. Горната линия е облицована със лента от силикон, която предотвратява свличане на бикините. Долната част е изработена от мек памук с добавка на ликра.

Оформящи бикини с висока талия Mitex Ola

21,99 лв.

Оформящи бикини с висока талия Mitex Ola. Изработени от трикотаж, който ви позволява да коригирате фигурата и да оформите дупето.

Моделиращи бикини с висока талия Mitex L01

51,99 лв.

Коригиращи бикини Mitex L02 Laser с висока талия. Изработени от лазерно изрязан микрофибър. Благодарение на това не се виждат под дрехите. Горната вътрешна линия е завършена със силиконова лента. Създават усещане за лекота и комфорт при носене.

Моделиращи бикини Mitex L02 Laser

40,99 лв.

Моделиращи и коригиращи бикини Mitex L02 Laser изработени от лазерно изрязан микрофибър. Благодарение на това не се виждат под дрехите. Горната вътрешна линия е завършена със силиконова лента. Създават усещане за лекота и комфорт при носене.

Дамски коригиращи прашки Mitex Iga

19,99 лв.

Коригиращ дамски прашки Mitex Iga направени от стегнат полиамиден трикотаж, който създава колан за оформяне на корема и бедрата. Долната част е изработена от памук с ликра, гарантиращи комфорт.

Коригиращи бикини Mitex Ila

21,99 лв.

Коригиращи бикини Mitex Ila, които прибират и оформят областта на корема и дупето. Същевременно оставят усещане за комфорт при носене.

Коригиращи бикини Mitex Iga

19,99 лв.

Коригиращи бикини Mitex Iga изработени от стегнат, полиамиден трикотаж, който създава колан за оформяне на корема и бедрата. Долната част на бикините е изработена от памук с ликра, гарантиращи комфорт. Предлага се в няколко цвята.

Състав: 70% памук, 20% полиамид, 10% еластан.

Медицински чорапогащник Gatta B Relaxmedica 40

13,99 лв.

Благодарение на постоянното и правилно разпределено върху краката налягане Gatta B Relaxmedica 40 стимулира циркулацията и предотвратява образуването на разширени вени. Чорапогащника има оформяща част от бикини, която оптично отслабва фигурата. Идеалното решение за жени, които имат проблемни крака, но не желаят да се откажат от това да изглеждат добре.

Качества: антиварикозен ефект, предотвратява подуването, оформя фигурата.

Състав: 87% полиамид, 17% еластан.

Предлага се в различни цветове. При поръчка, моля отбележете.

Медицински чорапогащник Gatta B Relaxmedica 40XL

13,99 лв.

Благодарение на постоянното и правилно разпределено върху краката налягане Gatta B Relaxmedica 40XL стимулира циркулацията и предотвратява образуването на разширени вени. Чорапогащника има оформяща част от бикини, която оптично отслабва фигурата. Идеалното решение за жени, които имат проблемни крака, но не желаят да се откажат от това да изглеждат добре.

Качества: антиварикозен ефект, предотвратява подуването, оформя фигурата.

Състав: 87% полиамид, 17% еластан.

Предлага се в различни цветове. При поръчка, моля отбележете.

Чорапогащник за разширени вени Gatta B Relaxmedica 20XL

13,99 лв.

Чорапогащник Gatta B Relaxmedica 20XL се откроява с класическа елегантност и със своите изключителни свойства. Той предизвикват лек натиск върху краката най-силен в глезена и най-нежен в областта на бедрата. Правилно разпределеното по цялата дължина налягане подобрява кръвообръщението и елиминира риска от подуване. Ефектът се подобрява и от коригиращата бикини линия. Този модел се бори с подуването на краката и носи лекота и свежест.

Качества: антиварикозен ефект, предотвратява подуването, оформя фигурата.

Състав: 87% полиамид, 17% еластан.

Предлага се в различни цветове. При поръчка, моля отбележете.

Чорапогащник за разширени вени Gatta B Relaxmedica 20

10,99 лв.

Чорапогащник Gatta B Relaxmedica 20 се откроява с класическа елегантност и със своите изключителни свойства. Той предизвикват лек натиск върху краката най-силен в глезена и най-нежен в областта на бедрата. Правилно разпределеното по цялата дължина налягане подобрява кръвообръщението и елиминира риска от подуване. Ефектът се подобрява и от коригиращата бикини линия. Този модел се бори с подуването на краката и носи лекота и свежест.

Качества: антиварикозен ефект, предотвратява подуването, оформя фигурата.

Състав: 87% полиамид, 17% еластан.

Предлага се в различни цветове. При поръчка, моля отбележете.

Дамски оформящи бикини Unikat Fiona

25,99 лв.

Дамски оформящи бикини Unikat Fiona, които перфектно прилягат към женското тяло и подчертават линията на талията. Изработени от приятна за тялото материя. Не ограничават движението, гарантирайки комфорт при носене. Предлагат се в бял и черен цвят.

Оформящи бежови бикини Babell Floris-Fit BBL 069

26,99 лв.

Елегантни бикини Babell Floris-Fit в бежов цвят, украсени с красива дантела. Имат по-висока талия и леко оформят корема и бедрата. Изглеждат невероятно и са изключително удобни.

Състав: 87% полиамид, 13% еластан.

Оформящи бели бикини Babell Floris-Fit BBL 069

27,99 лв.

Елегантни бикини Babell Floris-Fit в бял цвят. Имат по-висока талия и леко оформят корема и бедрата. Изглеждат невероятно и са изключително удобни.

Състав: 87% полиамид, 13% еластан.

Оформящи черни бикини Babell Floris-Fit BBL 069

27,99 лв.

Елегантни бикини Babell Floris-Fit с по-висока талия, които леко оформят корема и бедрата. Изглеждат невероятно и са изключително удобни.

Състав: 87% полиамид, 13% еластан.

Памучни бикини с висока талия Mitex Ela

19,99 лв.

Памучни бикини Mitex Ela с висока талия с леко оформящ ефект. Двойният слой плат в предната страна ви позволява да подобрите формата на корема. Украсени с дантелени вложки острани. Перфектно бельо за ежедневна употреба. Моделът се предлага в големи размери до 5XL.

Състав: 95% памук, 5% еластан.

Оформящ черен чорапогащник Gorteks 718 20 DEN

21,99 лв.

Тънък чорапогащи Gorteks 718 20 DEN с висока талия. Силиконовата лента, скрита под декоративната дантела, предотвратява свличането. Микрокапсулите, съдържащи се в материята под въздействието на топлина, отделят кофеин, който помага за намаляване на целулита.

Оформящ черен чорапогащник Gorteks Comfort 400

20,99 лв.

Покривeн чорапогащник Gorteks Comfort 400 с плътност 50 DEN. Изработен от Lycra с 3D технология. Микрокапсулите, съдържащи се в материята под въздействието на топлина, отделят кофеин, който помага за намаляване на целулита.

Оформящ бежов чорапогащник Gorteks 718

21,99 лв.

Тънък чорапогащи Gorteks 718 с плътност 20 DEN и висока талия. Силиконовата лента, скрита под декоративната дантела, предотвратява свличането. Микрокапсулите, съдържащи се в материята под въздействието на топлина, отделят кофеин, който помага за намаляване на целулита.