Филтриране по

Размер

Размер

Цвят

Цвят

Луксозни еротични модели

Бикини

Бикини

Активни филтри

Коригиращи бикини Eldar Coco

33,99 лв.

Бикини с висока талия Eldar Coco, които стягат и коригират фигурата. Направени от висококачествен микрофибър. Крачолите и гърбът завършват с впечатляваща дантела. Съдържанието на еластан (15%) гарантира перфектно прилягане към фигурата. Отгоре завършват със силикон, който предотвратява движението на бельото.

Коригиращи бикини Eldar Vella

42,99 лв.

Бикини Eldar Vella, които стягат и коригират фигурата. Ушити от висококачествен микрофибър. Коланът и крачолите завършват с впечатляваща дантела. Съдържанието на еластан (17%) гарантира перфектно прилягане към фигурата. Отгоре завършват със силикон, който предотвратява смъкването.

Коригиращи бикини Mitex Daily

28,99 лв.

Черни, елегантни бикини Mitex Daily моделиращи линията на корема, бедрата и талията. Завършени с черна панделка. Благодарение на уникалната кройка те повдигат и оформят дупето. Те са идеални за ежедневно носене.

Коригиращи бикини Mitex Elite II

27,99 лв.

Безшевни коригиращи бикини Mitex Elite II, които оформят корема и задните части. Те не се открояват под дрехите и са изключително приятни на допир. Изработени от "дишаща" материя.

Коригиращи бикини Mitex Elite IV

22,99 лв.

Много високи, безшевни коригиращи бикини Mitex Elite IV. Te идеално прилепват по тялото, много добре оформят линията на талията и изравняват корема. Предлагат се в бял и черен цвят.

Макси коригиращи бикини Mitex Iga 3-5XL

22,99 лв.

Оформящи бикини с висока талия Mitex Iga Iintense направени от стабилен, полиамиден трикотаж. Той оформя колан за коригиране на корема и талията. Долната част е изработена от мек памук с добавка на ликра. Моделът е наличен в бяло, черно и бежово.

Моделът се предлага в големи размери 3-5XL.

Състав: 70% памук, 20% полиамид, 10% еластан.

Макси коригиращи бикини Mitex Iga 6-9XL

26,99 лв.

Оформящи бикини с висока талия Mitex Iga Iintense направени от стабилен, полиамиден трикотаж. Той оформя колан за коригиране на корема и талията. Долната част е изработена от мек памук с добавка на ликра.

Моделът се предлага в големи размери 6-9XL.

Състав: 70% памук, 20% полиамид, 10% еластан.

Оформящи бикини с висока талия Mitex Iga Iintense

38,99 лв.

Оформящи бикини с висока талия Mitex Iga Iintense направени от стегнат, полиамиден трикотаж. Той оформя колан за коригиране на корема и бедрата. Горната линия е облицована със лента от силикон, която предотвратява свличане на бикините. Долната част е изработена от мек памук с добавка на ликра.

Оформящи бикини с висока талия Mitex Ola

21,99 лв.

Оформящи бикини с висока талия Mitex Ola. Изработени от трикотаж, който ви позволява да коригирате фигурата и да оформите дупето.

Моделиращи бикини с висока талия Mitex L01

51,99 лв.

Коригиращи бикини Mitex L02 Laser с висока талия. Изработени от лазерно изрязан микрофибър. Благодарение на това не се виждат под дрехите. Горната вътрешна линия е завършена със силиконова лента. Създават усещане за лекота и комфорт при носене.

Моделиращи бикини Mitex L02 Laser

40,99 лв.

Моделиращи и коригиращи бикини Mitex L02 Laser изработени от лазерно изрязан микрофибър. Благодарение на това не се виждат под дрехите. Горната вътрешна линия е завършена със силиконова лента. Създават усещане за лекота и комфорт при носене.

Дамски коригиращи прашки Mitex Iga

19,99 лв.

Коригиращ дамски прашки Mitex Iga направени от стегнат полиамиден трикотаж, който създава колан за оформяне на корема и бедрата. Долната част е изработена от памук с ликра, гарантиращи комфорт.

Оформящи бежови бикини Babell Floris-Fit BBL 069

26,99 лв.

Елегантни бикини Babell Floris-Fit в бежов цвят, украсени с красива дантела. Имат по-висока талия и леко оформят корема и бедрата. Изглеждат невероятно и са изключително удобни.

Състав: 87% полиамид, 13% еластан.

Оформящи бели бикини Babell Floris-Fit BBL 069

27,99 лв.

Елегантни бикини Babell Floris-Fit в бял цвят. Имат по-висока талия и леко оформят корема и бедрата. Изглеждат невероятно и са изключително удобни.

Състав: 87% полиамид, 13% еластан.

Памучни бикини с висока талия Mitex Ela

19,99 лв.

Памучни бикини Mitex Ela с висока талия с леко оформящ ефект. Двойният слой плат в предната страна ви позволява да подобрите формата на корема. Украсени с дантелени вложки острани. Перфектно бельо за ежедневна употреба. Моделът се предлага в големи размери до 5XL.

Състав: 95% памук, 5% еластан.