I. Доставка

За поръчки на стойност над 120 лв. доставката е безплатна на територията на България (при определени промоционални кампании, доставката може да бъде безплатна за всички поръчки). За поръчки до 120 лв се заплаща доставка изчислена по тарифите на куриерска служба Спиди.
Изпращане на пратки се осъществява само в делнични дни (понеделник - петък). 

При поръчки на стойност над 200 лв се изисква авансово плащане в размер на 70% от стойността на поръчката.

II. Срок на доставка

Всички продукти са внос от Европа. Срока на доставка е около 10 работни дни след потвърждение от клиента по телефон или мейл. Моля, поръчайте, ако сте готови да изчакате.

Само в категория "Разпродажба" има единични бройка на ниски цени, които можем да изпратим още в рамките на работния ден. 

В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, свързани с логистиката, срокът може да бъде удължен до 21 работни дни. Съгласно член 103б.(1) от ЗЗП, предвидения максимален срок за доставка на Стоките е 30 дни, считано от сключването на договора. В случай на неналична или изчерпана стока X-ViVanshe не задължава да уведоми Потребителя своевременно за невъзможност за доставка.

"X-ViVanshe" си запазва правото на отказ за доставка на некоректни потребители.

III. Условия за връщане на закупената стока

Съгласно ЗЗП, Вие имате право да върнете закупената стока в 14 - дневен срок от получаването ѝ. Юридически лица, желаещи да върнат закупена стока, могат да го направят до 2 работни дни, считано от датата на получаване. Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани и мерени внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти те трябва да бъдат със запазен търговски вид и без остатъчни миризми/задължително със запазена етикеция и кутии/. Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

От хигиенна гледна точка не подплежат на връщане чорапи, чорапогащници, долно бельо (или комплекти съдържащи такова) и бански костюми. Изпращат се с опция преглед, която Ви дава право да го върнете при самото получаване, ако не отговаря на очакванията Ви, но не и след приемане на пратката.

Адрес за връщане - гр. Плевен - получател Vivanshe - офис на Спиди ул. Васил Друмев 4 От куриерската фирма ще изискат телефон за връзка с получател - отбележете (+359)886 569 027. Обработваме само и единствено продукти върнати до този адрес, чрез куриерска услуга. X-ViVanshe не поема ангажимент да получава върнати закупени стоки от пощенски станции или офиси на други куриерски фирми. На посочения адрес не е възможно стоките да бъдат върнати лично. 

За да върнете даден продукт е необходимо първо да се свържете с нас по телефон или мейл. Ако сте регистриран потребител в мястото за връщане на артикул в профила Ви. Ако сте направили поръчка като гост изпратете мейл с данни за връщане.

За повече информация използвайте формата за контакт или се свържете с нас на телефон (+359)886 569 027.