VIVANSHE.COM е онлайн магазин създаден за тези, които държат освен на модерната визия и на качеството, което получават. Това, което ние Ви предлагаме са стоки без съмнителен произход, изцяло внос от Европа. Стараем се да правим онлайн пазаруването при нас вдъхновяващо и вълнуващо като непрекъснато допълваме продуктовата си гама с нови модели.
Във VIVANSHE.COM ще намерите подбрана селекция от дамски и мъжки облекла и разнообразие от стилове. От ежедневни и спортни до елегантни дрехи подходящи за съвременните и работещи мъж и жена. За дамите предлагаме страхотни модели рокли, поли, гащеризони,панталони, блузи, пуловери, жилетки, топове, тениски, сака и връхни дрехи. За мъжете - тениски, блузи, пуловери, панталони, дънки, сака, якета, палта и обувки.
За летният сезон при нас ще откриете най-актуални модели бански костюми за мъжа и жената.
Понеже знаем, че бельото освен красиво е задължително да е комфортно сме селектирали подбрани европейски марки, които не правят компромис с качеството. Във VIVANSHE.COM ще намерите нощници, пижами, халати, сутиени, долно бельо, жартиерни колани, бодита, коригиращо бельо, чорапи и чорапогащници. Имаме отделна категория еротично бельо, която впечатлява с богат асортимент. Предлагаме разнообразие от модели, размери и цветове. 
За мъжете - потници, тениски, слипове, боксерки и пижами.
Мнението Ви е от значение за нас, затова ако имате въпроси, затруднения при поръчка или друго не се колебайте да се свържете с нас. Ще се постараем да Ви помогнем.
Телефон: (+359)886 569 027
e-mail: office@vivanshe.com
Ние вярваме, че в основата на добрите взаимоотношения стои взаимната коректност. Затова се стараем да бъдем лоялни към клиентите и очакваме същото и от тях. 
Желаем Ви приятно пазаруване във Vivanshe!